untitle lah!


Hidup ni macam-macam kan!

Sampai boleh kata semua orang cakap hidup ni bosan, tapi iyerlah walau macam manapun kita mesti kena teruskan hidup, selagi bernyawa. Tak guna nak merungut cakap hidup ni bosan lah apa lah. Tapi kita kena tahu kalau kita hapi ada kita nak bersyukur, kalau kita bosan aja kita sibuk merungut lah apa lah kan. Sebenarnya hidup ni seronok kalau kita nikmatinya betul-betul, aku bukan pandai sangat sebab kadang-kadang pun aku merungut gak cakap bosan lah, tak best lah, susah la, semua pasal hidup ni.

Kalau u all ada cadangan nak isi masa lapang ni comment k!!!!

Comments
One Response to “untitle lah!”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] Adam, dan post pertama Pangeranz mula berkongsi dengan semua pelayar internet pada 13/3/2008 iaitu untitle lah!, yang sebenarnya Pangeranz pun tak jangka bahawa blog ini mendapat sembutan sehingga kehari ini […]



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • :.Mutiara Kata.:

    Masa Lampau, Masa Sekarang Dan Masa Depan. Sebenarnya Adalah Satu... Ia Adalah Sekarang - Stove
  • :. Contemplation.:

    Pride is not the best because we never fell. But as we come back every time we fall.
%d bloggers like this: