iNSAN fANTASI (3)


Kan aku dah cakap yang hari ini aku akan jumpa Fantasi, tapi malamg sangat sebab aku betul-betul sibuk and tak ada masa nak jumpa die, sebab Fantasi datang kat tempat kerja aku sebab ada lawatan, so ingat boleh curi masa nak jumpa Fantasi, tapi tak dapat lah, sebab aku kena buat report persembahan.

Apa-apa pun ini salah aku, terkilan juga, tapi masa ada lagi, ok lah nanti kalau apa-apa aku bagi tahu korang semua.

Apa yang aku harapkan aku akan dapat jumpa Fantasi tak lama lagi.

Comments
One Response to “iNSAN fANTASI (3)”
  1. "eS@RLi" says:

    BuAt lAwAtAn?? eRmMm.. AlAhAi.. XpEw2.. sOk aRrAnGe g eHhh.. iSyH3 CePaT2 La mAsOk kLiMaX.. EkEkEkEe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • :.Mutiara Kata.:

    Masa Lampau, Masa Sekarang Dan Masa Depan. Sebenarnya Adalah Satu... Ia Adalah Sekarang - Stove
  • :. Contemplation.:

    Pride is not the best because we never fell. But as we come back every time we fall.
%d bloggers like this: