kAta hATi…/


 Aku hanya “Berserah” bak Taufik Batisah, kerana kau “Dingin” seperti Ziana Zain. Tapi “Ku Merindu” sepertinoorsila415_1.jpg Ella dan Shah. “Andai Ku tahu” bak Ungu ini akan terjadi akan ku semarakan “Gelora Asmara” bak Siti Nurhaliza.

l_b60815ecd16bcc5eaddcb47dd430460b.jpgMana “Janji Manismu” kata Aishah. “Hati Ini Telah Dilukai” bak Ajai dan Kriss Dayanti, oleh mu. “Siapala Aku” bak Amy Mastura, untuk memiliki cintamu, tapi “Ingin Ku Milikimu” bak Dayang Nurfaizah.

Liza Hanim berkata “Imaginasiku” yang tinggi untuk memilikimu. Tetapi ku terus mencuba kerana “Harapan” ku yang tinggi bak Fazli Zainal.

“Andai” ku dapat memilikimu kata Anuar Zain dan Amy Mastura akan ku “Kembali Senyum” bak Izwan Pilus, dan ku dirikan “Mahligai Bernama Cinta” bak Farish.Juara Lagu

“Cinta” ini “Menjelma” bak Misha, Jac serta Kaer, tanpa disedari. Bagi ku “Kaulah Segalanya” bak Ruth Sahanaya. “Bukan ku Minta” cinta ini hadir bak Saleem, tetapi ianya datang dari “Hati” bak Siti Nurhaliza.

Ku teruskan hidup untuk “Merawat Luka Yang Terpendam” bak Liza Hanim, kerana hidupku semakain “Tak Tentu Arah” bak Erra Fazira. Ku akan pastikan “Tiada Lagi Tangisan” bak Aishah dan Misha Omar kerana ku telah “Menjauhkan Diri” bak Fauziah Latif.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • :.Mutiara Kata.:

    Masa Lampau, Masa Sekarang Dan Masa Depan. Sebenarnya Adalah Satu... Ia Adalah Sekarang - Stove
  • :. Contemplation.:

    Pride is not the best because we never fell. But as we come back every time we fall.
%d bloggers like this: