Rabu Mei, 28


Hari ini kira macam hari yang sibuk juga bagi aku, sebab pagi-pagi dah kira jumlah kutipan tiket bagi show randai, banyak yang silap kira, sebab F.O.H guna telefon. Dan lepastu ada Lawatan dari Singapura dengan Johor, kitorang bertungkus lumus buat cenderahati untuk mereka semua.

Dalam masa yang sama ada Press Conference Konsert Amal Alleycats. Artis yang hadir tentula David Arumugam, Jac, Hattan dan ramai lagi. Aku tak lepaskan peluang untuk jumpa Jac. Masa Lawatan Singapura semua dah berkumpul kat lobi. Jac pun datang, jadi aku lah yang kena iring dia pergi bilik Sri Nilam (Media), lepastuh dengan tergesa-gesa dia adalah peserta lawatan dari singapura ni nak ambil gambar dia, so, sebenarnya memang tak boleh sebab dia dah lambat sangat, tapi mungkin nak jaga hati peminat dia ambil jaga gambar bersama. Aku suka cara dia layan peminat.

me n jacLepas tu aku tunggu la press conference tuh tamat, aku pun pergi makan, aku ingat si Jac dah balik tapi tak balik lagi, aku nampak die keluar dari bilik sambil say “gud bye!”. Aku apa lagi kejar la die, jadi aku dapat la ambil gambar dengan dia…. Memang seronok.. aku suka dengan attitude dia jaga hati peminat. Nak tahu die ingat aku lagi sebab ini kali ke 2 aku jumpa dia.

Aku harap sangat semua artis boleh contohi dia.

Lepas tu aku duduk kat dalam panggung aku tengok full dress P.Ramlee. korang nak tahu aku jumpa siapa pulak kat dalam tu. aku jumpa Elly Iskandar, ala pengacara MHI tu la. Tapi tak la macam aku jumpa Jac. Aku jumpa dia macam biasa aja la…

Comments
4 Responses to “Rabu Mei, 28”
  1. mahsyar90 says:

    aiseh padan jugak 2 org ni..haha
    lama x komen di blog ni..

  2. crazyloveman says:

    thanks……
    padan sgt kew???malulah!!!!
    nanti kita komen balik k…
    ahaks

  3. "eS@RLi" says:

    wAA SoNoK Nyer oRg tUh JUmPa aRtIs~~ ^^

  4. crazyloveman says:

    ala…… biasa aja la……
    same jew semua tuh!!!hiks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • :.Mutiara Kata.:

    Masa Lampau, Masa Sekarang Dan Masa Depan. Sebenarnya Adalah Satu... Ia Adalah Sekarang - Stove
  • :. Contemplation.:

    Pride is not the best because we never fell. But as we come back every time we fall.
%d bloggers like this: