June, 26 – 0256


dingdingdangdangding,dingdingdangdangding, dingdangdingdang, dingdingdangdangding (tone Atilia in P.Ramlee The Musical.

Segala yang aku luahkan sekarang ni maybe orang kata tak perlu cakap pun tak apa, sebab ada juga orang yang beranggapan hati n perasaan ni terlalu personal…. Tapiiii bagi aku, aku kena luahkan jugak, sebab kalau kita simpan lagi terukan, itu perinsip aku la… terpulang gak pada individukannnnn….

dan pada 26 june pada jam 2.58 pagi ini, aku sendiri tak dapat nak jawap apa yang hati n perasaan aku tanya… salahke aku dicintai…dan layak kew???? hah! semua tuh tak pentinggg… janji aku bahagia dengan hidup macam ni…. tapi kenapa perlu ada perasaan “cemburu”. kenapa kekadang aku rasa cemburu?? oh my god!!! takan kot……?????…… memang kekadang aku rasa cam nak buang aja perasaan cemburu ni, sebab…..hurm ntah la…aku pun tak tahu kenapa???

sampai bile aku harus pendam perasaan ni???….. kadang-kadang aku lebih bahagia macam ni, walaupun aku pasti semua angan aku tak akan jadi kenyataan…”never, never n never!!!!”, tapi tak salahkan kalau aku angankan seorang diri, biarlah apa orang nak cakap janji aku bahagia dengan cara macam ni………

ok la, nanti sambung balik k…… Daaaaa~~~~~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • :.Mutiara Kata.:

    Masa Lampau, Masa Sekarang Dan Masa Depan. Sebenarnya Adalah Satu... Ia Adalah Sekarang - Stove
  • :. Contemplation.:

    Pride is not the best because we never fell. But as we come back every time we fall.
%d bloggers like this: