28 Jun.


Ding!!!!!, bunyi jam lonceng aku , perit telinga aku…. Dan hampir aku terlupa yang hari ini aku nak keluar dengan kawan-kawan aku Dikwan n Fifie, tapiii dikwan bawak kawan die lagi. kira ok la meriah sikit suasana nanti kan…

Dan yang penting aku dah lambat ni, bergegas aku bersiap sampai aku dah siap pakai baju tapi tak sesuai plak, so aku tukar baju lain, senang aku pakai sweater aja…huhuhuhu.dan aku keluar terus rumah, apa lagi aku bawa motor laju-laju la, then aku sampai KL Sentral aku tak tahu nak parking mana, jd aku parking aja kat bawah KL Sentral tuh…..Aku sampai aja, aku msg Dikwan, tgk2 die tak sampai lagi!!!!. Geram tuh ada gak la, sbb aku ingat aku yang lambat rupanya2 dorang lagi lambat, sebab bagi aku masa tuh peting sangat, dan idup dianggap peting dengan adanya masa.

baik saja dikwan sampai, aku dengan die terus tuju Times Square…. Mula2 kita cari makan dulu, so naik tingkat 10 makan kat food court atas tuh…..kitorang makan ala2 thai aja, sebab beli pun kat thai corner….pastu lepas aja makan kitorang g la shopping kat times square tuh…….dalam pukul 12 cam tuh fifie pun sampai…..kitorang jejalan lagi, tapi serius kaki memang penat gler….tapi kitorang teruskan jugak sebab nak shopping..huhuhu…tepat jam 2 kitorang semua balik KL Sentral balik sebab dikwan dengan kawan die nak balik awal, so tinggal la aku ngan fifie, kitorang makan KFC kat KL Sentral tuh…tapi dalam kul 3 cam tuh aku dah janji nak jumpa Khairul kat Panggung Bandaraya…..

Dari kul 2 aku bg msg kat Khairul samada nak tempah apa2 tak sebab nak datang tempat die dah ni, tapi tak balas pun, aku geram ngan Khairul ni sebab ni la, kekadang msg langsung tak balas,,,geram betol aku. Sampai aja kat sana sibuk complain lapar la apa la….huhuhuu…aku jumpa die sebab nak bagi die tegk video yang aku dah wat tuh,….hiks~ video tuh memang cantik

pastu aku transfer gambar aku ngan die masa kita amik gambar berdua..hiks….banyak gak la aku curi gambar die….kahkahkahkah…..

lepas tuh dalam kul 4 aku g KLCC shopping lagi, sambil tuh jumpa kawan lama aku……memang best, sebab rindu sangat dengan die…..

lepas aja tuh aku terus g keje kat IB…..penat sangat hari aku hari ni,,,,, Ada show Alleycats….Sahow ni aku akan post yang lain…korang semua tgk la k…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • :.Mutiara Kata.:

    Masa Lampau, Masa Sekarang Dan Masa Depan. Sebenarnya Adalah Satu... Ia Adalah Sekarang - Stove
  • :. Contemplation.:

    Pride is not the best because we never fell. But as we come back every time we fall.
%d bloggers like this: