Apa Yang Ingin Di Buktikan??


Satu video yang diedit oleh warga Filipina. Apa yang saya hairan bin ajaib apa yang ingin dibuktikan olehnya?. Dan kenapa die sanggup buang masa edit video Dato’ Siti Nurhaliza kita ni?. Dan die tak sedarker bahawa die kenal Dato’ Siti Nurhaliza dari MALAYSIA, tetapi rakyat MALAYSIA belom tentu kenal artis dari negara die!. Manusia memang suka membuang masa dengan perkara-perkara yang lagha!, terutama orang kafir macam org yang edit video ni?. Selain tuh pada komen-komen video ni sehinggakan mempersoalkan soal agama ISLAM. Sebagai umat ISLAM memang menyentuh sensitiviti kita sebagai umat ISLAM serta rakyat MALAYSIA dan orang timur secara amnya. Memang satu penghinaan yang tak masuk dek akal. Cuba kita cabar artis mereka menyanyikan lagu dalam bahasa Melayu. Boleh?.Berikut adalah link jika semua mahu melihatnya sendiri

WORST SINGER IN ASIA?

p/s: apa yang akan terjadi kepada dunia jika semua manusia tidak berubah dan sering menyakiti hati sesama manusia. perangai yang seperti binatang!

Comments
2 Responses to “Apa Yang Ingin Di Buktikan??”
  1. kemalicious~~~ says:

    sedih!!!!! x paham knape suker sgt nak burukkan orang!!!
    english dier blom sure bagos!!!

  2. crazylove says:

    tuh la….
    sebab itu saya pun tertarik nak menulis blog mengenai penyanyi kesayangan malaysia ni……

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • :.Mutiara Kata.:

    Masa Lampau, Masa Sekarang Dan Masa Depan. Sebenarnya Adalah Satu... Ia Adalah Sekarang - Stove
  • :. Contemplation.:

    Pride is not the best because we never fell. But as we come back every time we fall.
%d bloggers like this: