Ada Apa Dengan 24Nov


Hari ini aku tak nak cakap apa…. kesengalan aku amat teserlah hari ini sebab aku meluahkan segala perasaan yag terpandam…. aku pun tak tau la macam mana nak cakap…. main point here.. aku nak cakap, tak salah kalau kita nak berat sebelah, memang lumrah manusia suke ngan die ni benci ngan die ni, tapi pleasa … Continue reading

Ada Apa Dengan Kehidupan Anak Seni


Dunia Seni ini memang sesuatu yang merumitkan. Walaupun aku bukan dari kalangan orang-orang seni tapi berfikir cara logik memang sukar difikirkan kesukaran, sebabnya semua berkata mengenai mereka, baik yang benar mahupun yang palsu. Jika yang baik-baik ok la lagi, tapi jika mengata benda yang buruk-buruk apa hukumnya. Memang manusia selalu lupa, jika kita ditempat mereka … Continue reading

Ada Apa Dengan Taman Negara Pahang


    Penat Dari Taman Negara Pahang Penat Dari Taman Negara Pahang

  • :.Mutiara Kata.:

    Masa Lampau, Masa Sekarang Dan Masa Depan. Sebenarnya Adalah Satu... Ia Adalah Sekarang - Stove
  • :. Contemplation.:

    Pride is not the best because we never fell. But as we come back every time we fall.