Kesengalan Pasaraya


Pagi tadi aku pergi pasarraya dekat subang jaya. lepas tuh aku beli air yogurt. beli 2 dapat free cawan, lepas tuh kaunter tuh marah aku kenapa aku dapat free, sebab barang free amik kat customer service. dah promoter tuh bagi kat situ takkan aku nak tolak plak. pelik-pelik!!! Sepatutnya pekerja front-line ni kena la alert dengan apa yang berlaku didalam pasarraya tuh…betol tak??

Comments
4 Responses to “Kesengalan Pasaraya”
  1. nikillas says:

    mari kita bom pasaraya itu..!! huahahahaa…!!

  2. kusu says:

    haha..nanti aku pecat dia..jangan risau..😛

  3. crazylove says:

    aku nak sekarang….
    huhuhuhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • :.Mutiara Kata.:

    Masa Lampau, Masa Sekarang Dan Masa Depan. Sebenarnya Adalah Satu... Ia Adalah Sekarang - Stove
  • :. Contemplation.:

    Pride is not the best because we never fell. But as we come back every time we fall.
%d bloggers like this: