Baskin Robbins or TM??


Alhamdulillah akhirnya rezeki itu datang dengan tiba-tiba. 23 Julai yang lepas Pengiranz interview dengan TM untuk Customer Service Executive dan alhamdullilah ianya berjaya, Pengiranz mula bekerja pada 3August. Dan 24Julai pula Pengiranz interview untuk AmBank Customer Service Executive dan ianya menduka citakan, tapi Pengiranz tak sedih kerana dah dapat kerja di TM. Seterusnya Pengiranz terima panggilan dari Tesco Malaysia untuk Admin, dan hanya interview dalam talian sahaja, jika ianya berjaya dan akan dipanggil lagi. Rezeki itu datang meluah dan sehingga bingung untuk memilih.

Dan semalam Pengiranz terima oanggilan dari Baskin Robbins sebagai Training Manager atau Outlet Manager pad 6August. Dan sekarang Pengiranz buntu bagaimana untuk pergi interview itu, kerana kalau dapat gaji memang masyuk dan lebih lumayan. Apa pun Pengiranz sedang berfikir dan tanya pendapat orang ramai.

Baskin Robbins

Baskin Robbins
TM
TM
Comments
5 Responses to “Baskin Robbins or TM??”
  1. Affuan says:

    sila pilih tm. senang patik nak buat aduan kesengalan mereka. :p

  2. achik says:

    salam..hai..cuma ingin berguru..
    i ada interview dgn TM ari rabu nie..
    boleh tak u bg tips sket sal interview.
    i dgr interviewer nyer guna fully english. tul ker..?
    n apa soklan2 yg dorg tanya ek..?
    interviewer tu laki ke pompuan.. ada group n personal i.view yer..?? tq.

  3. bukan susah pun…..just cakap dgn confidentnyer……
    mmg fully english….cakap aja english broken pun…..
    janji confident la kan…….
    apa pun good luck yer…

  4. tahniah….
    ape2 pun pilih yg terbaik le…
    untuk masa depan juge…
    huhuhu….

  5. kome la says:

    assalamualaikum……
    tahniah pasal dpt bnyk keje…..
    aku rase baik tm…..
    even die bkn kerajaan…….
    tp die punye organisasi kt malaysia nh kukuh….
    walaupun brobin die wordwide……
    pikirkan masa depan yg mane lebih jamin…
    tapi kt tm bape ko punye gaji…….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • :.Mutiara Kata.:

    Masa Lampau, Masa Sekarang Dan Masa Depan. Sebenarnya Adalah Satu... Ia Adalah Sekarang - Stove
  • :. Contemplation.:

    Pride is not the best because we never fell. But as we come back every time we fall.
%d bloggers like this: