19 April 2010 – Inikah Artis Kita?

Image043

19 April 2010? Cerita apa hari ini, ok Pangeranz pagi-pagi tengok la Malaysia Hari Ini (MHI). Dan yang paling best tengok segmen artis jemputan la.

Dan nak tahu asapa artis jemputan Malaysia Hari ini pada 19 April 2010, sebenarnya Pangeranz pun tak kenal dengan mamat ni, mula-mula dengar die nyanyi ok la, tapi macam tak sedap sangat, dan lihat pada gaya nyanyianya….

Sani

Inila die artis yang Pangeranz maksudkan, maaf kepada peminatnya. Pangeranz tak kenal, sumpah kalau tak tengok MHI kalau selisih dengan Sani ni pin akan buat tak tahu jer la…Huhuhuhu.. Suara ok la penampilan ok juga, tapi gaya nyanyian tangan letak dalam poket sepanjang lagu, adalah hanya 30 saat keluarkan tangan tuh, rasa macam kurang sopan, kalau kira adat pun kita biadap namanyer. Kenapa tak Confident kew? Kalau nak jadi artis Confident level kene tinggi dik….

Dan lagi satu perangai gaya yang paling dibenci, tengok aja la pic dibawah ni…Tengok memang tak salah kalau duduk kat RUMAH, inikan siara TV satu Malaysia tengok dik…

Cara duduk Sani Mentor

Dan seterusnya Wardina pun buat muka, dan barulah si Sani ni betulkan CARA DUDUK nya itu.

Dan kalau semua perasan muka Wardina macam berubah satu macam, tetiba teringan satu artikal yang Wardini sendiri pernah menulisnya, yang menyatakan “Artis Malaysia Tak Boleh Jadi Contoh Atau Role Model”, rasanya sekarang ini Wardina cukup meluat tengok budak Sani ni.

Dan lagi satu tak boleh terima, Wardina  soal “Siapa Idola Artis MALAYSIA”, ianya sebab si Sani sibuk pasal idola international die, dan die cakap idola kat Malaysia Mentor die sendiri Jaclyn Victor, Siti Nurhaliza, Aizat dan ada lagi sorang lupe dah…Hello Sani cakap serupa bikin sikit sebab artis yang KAU sebut tuh semua tak sesopan kau…

Dan rasanya si Sani ni hanya berangan jadi Artis. Lama tak lama tak tahu la serah aja pada takdir. Kalau nak jadi artis kenalah tunjuk kebaikan depan Camera dik oi……

Ok tuh saja dari Pangeranz penat nak manaip….Bye….

P/S : Cukup kagum dengan Kegemilangan Dato Siti Nurhaliza dari dulu sinar tak pernah hilang, Tahniah atas penghargaan Artis Paling Popular di ABPBH…..Tahniah….

Comments
5 Responses to “19 April 2010 – Inikah Artis Kita?”
  1. prolover says:

    betul sangat.. tapi mungkin dah terbias duduk mcm 2..
    tapi betul la nok, muke die berubah mcm teringat statment die dulu yang kini menjadi riality..
    tapi ape2 pun selamat berjuang dipesada seni..
    dan 2 pengeranz.. baik2 jd PR bil..
    ahakkk……

  2. die tak perlyu risau sebab statement die memang betul kan…kome!!!

  3. Diya says:

    sape sani ni yek? dari mentor eh? tak amek tahu sangat pasal mentor. tapi, die nya gaya duduk tu. fuuu kalah datuk2. apa die ingat tengah wawancara dekat kedai kopi ke? hehhh emo lak. haha.

    1st time tengok penyanyi seluk tangan dalam saku masa nyanyi. pelik rupanya.

    ohhh setuju dengan akak wardina. tapi saya suka beliau, ngehhh

  4. Sani ni dari mentor. Pangeranz rasa die bukan kat kedai mamak tapi kat kedai kopi cine sambil main mahjong…..hiks~

Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] semua masih ingat lagi post Pangeranz tahun lepas iaitu 19 APRIL 2010 – INIKAH ARTIS KITA?. Kalau tak ingat boleh klik kat link tuh yer. So skang ni tetiba Pangeranz terbaca post tersebut […]



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • :.Mutiara Kata.:

    Masa Lampau, Masa Sekarang Dan Masa Depan. Sebenarnya Adalah Satu... Ia Adalah Sekarang - Stove
  • :. Contemplation.:

    Pride is not the best because we never fell. But as we come back every time we fall.
%d bloggers like this: