Bahagiakan Hatimu


Ini adalah satu cerita yang Pangeranz rasa menarik untuk kita kongsi bersama. Bahagiakan Hatimu satu subjek yang amat subjektif yang Pangeranz rasa sukar untuk bincangkan bersama, tapi dengan semangat semua yang sentiasa mengikuti perkembangan blog ini tak salah untuk perkara ini kita bicangkan bersama. OK satu peristiwa yang benar dimana kenapa kita semua sering ada … Continue reading

Tinggal Kenangan


Pangeranz hari ini tak ada buat apa pun, cuma hari ini Pangeranz nak kongsi dengan semua apa yang Pangeranz pernah hasilkan suatu masa dahulu. Sebenarnya Pangeranz bukanlah jurusan multimedia ataupun apa, tetapi minat Pangeranz terhadap Multimedia memang mendalam, sehinggakan Pangeranz boleh buat Video sebaik ini tanpa sesiapa yang memberi tunjuk ajar, kira ok la bagi … Continue reading

Ada Apa Dengan Rompakan Keldai Hitam


Ini ada satu cerita yang Pangeranz nak kongsi dengan korang semua. storynyer macam ini. Kawan Pangeranz cerita yang die kena rompak berdekatan rumah, adalah 3 motor yang ditunggangi mamat K****g yang gamjat (jgn tanya gamjat ini apa) telah rompak kawan Pangeranz, nasib baik la die bukan kaye mana, kerja pun tak sampai sebulan so kat … Continue reading

TM Unifi High Speed Broadband

Unifi City

Pangeranz sekarang amat tertarik dengan Unifi iaitu produk baru dari Telekom Malaysia dengan high speed broadband. Kerana ianya menawarkan speed yang lebih tinggi dari Streamyx yang sedia ada, jika Streamyx 384kbps sehingga 4mbps, kini dengan high speed broadband mencecah 20mbps dengan harga yang amat berpatutan seperti contoh sekiranya anda semua menggunakan internet 4mbps dengan harga … Continue reading

  • :.Mutiara Kata.:

    Masa Lampau, Masa Sekarang Dan Masa Depan. Sebenarnya Adalah Satu... Ia Adalah Sekarang - Stove
  • :. Contemplation.:

    Pride is not the best because we never fell. But as we come back every time we fall.