Tinggalkan Aku – Anuar Zain


Download MP3 click here katamu cinta telah tiada sendiri aku menahan pedih ini hilang semua rasa habis begitu saja untuk bersama buat selamanya katamu dia yang lebih sempurna dia lagi jiwa dia lafaz asmara bisikan kata2 akhirmu itu menusuk jiwaku kini kau dtg utk kembali padaku pergi sudah tinggalkn aku ku tak ingin engkau ada kembali … Continue reading

Lirik Lagu Segalanya – Liza Hanim,Siti Nurhaliza,Ning Baizura


Download MP3 click here Ku mentafsirkan kelemahan dan kesilapan adakah getarnya dari ku mungkin sebaliknya atau kau ada mengubahkan ku hingga terkeliru Ku berikan emas, intan dan permata bukan kaca kilau tiada berharga tetapi sayangnya kau terleka lupa segalanya yang pernah kita ciptakan semua ini Pernah kau berjanji engkau terlintas di penjuru hati untuk kau … Continue reading

Kini Dikau Jauh – Saida & Saerah,Siti Nurhaliza,Ali & Ayie


Download MP3 Klik (Here) Apakah rasa yang berdetikan di hatimu Kali pertama waktu kau pandang kepadaku Pastinya cinta yang setulus-tulusnya Terlahir untukku Lewat ke hujung masa Selaut rindu semakin luasnya terbentang Kanku lakar kasih yang kini semata kenangan Takkan ku cemar kesucian semua yang bererti padamu Walau kini kau jauh Chorus Kau ku teruskan cinta … Continue reading

SATU MUHASABAH ; Kenapa Yahudi Bijak


Setelah berada 3 tahun di Israel kerana menjalani housemanship dibeberapa hospital disana, ada beberapa perkara yang menarik dapat saya perhatikan untuk dijadikan tesis ini, iaitu “Mengapa Yahudi Bijak?”. Memang tidak dapat dinafikan ramai cendikiawan berbangsa Yahudi, dari segala bidang, Engineering, musik, saintis dan yang paling hebat ialah bidang perniagaan, dimana ia memang paling tersohor. Hampir … Continue reading

Artis Menghina Pemandu Kereta Buatan Malaysia


Ada satu cerita, Pangeranz jenguk-jengkuk twitter sejam sekali, dan terbaca satu post yang dikirimkan oleh seorang artis baru yang bakal menjadi hero malaya dengan drama romatiknya dan sekarang dramanya akan ada siri kedua. Kita tahu kalau dah marah macam-macam boleh cakap, tapi awak artis, jadi mulut haruslah berlapik. Dia cakap “80-90% yg memandu mcm bagus,yg … Continue reading

Biskut Raya Untuk Dijual


BISKUT RAYA UNTUK DIJUAL Kepada semua prlayar internet yang nak menempah biskut raya homemade bukan dari kilang sedia untuk ditempah. Harga amat berpatutan : 1 Balang – 50pcs 1Balang – RM20 3 balang – RM55 Kos penghantaran RM5 – Semenanjung Malaysia Kos penghantaran RM9 – Sabah dan Sarawak

Awas JM5 Tiruan


AWAS TIRUAN JM5 Pihak HPM Telah mengesahkan JM5 yang dijual di stall adalah tiruan, JM5 hanya boleh dibeli di HPM serta agent internet yang diambil order di HPM. Awas dan berhati hati.

  • :.Mutiara Kata.:

    Masa Lampau, Masa Sekarang Dan Masa Depan. Sebenarnya Adalah Satu... Ia Adalah Sekarang - Stove
  • :. Contemplation.:

    Pride is not the best because we never fell. But as we come back every time we fall.