Kemaskini Blog

writing-2

Hai semua, oh rasa lama sangat tak post dan jenguk blog sendiri..Asyikla jenguk blog orang aja. Blog sendiri dah macam tongkang pecah. Bukan sengaja taknak updated tapi kekangan masa yang buat aku jadi macam ni, wah!, busy sangat ke aku ni?, busy kot iyerla mana nak kerja lagi, tengok tv lagi, updated fesbuk lagi. Ahaks~

Punca-punca malas updated blog : –

  1. Kerja terlebih masa, 12 jam taw sehari, nak mati…..hujung bulan eden kayo la….huhuhu
  2. Spent quality time wit famili tercinta, oh betul kah? huhuhuhu ada la untuk 5-6 jam seminggu…huh~
  3. BENCI tengok blog yang dah macam tongkang pecah.
  4. Keharaman service internet.. yang selalu dc aja kerjanya.

Jadi tak tahu la da next post bile…mungkin esok…wakakaka…ok tata…

 

(PS : Berapa banyak titik la dalam post ni.)

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • :.Mutiara Kata.:

    Masa Lampau, Masa Sekarang Dan Masa Depan. Sebenarnya Adalah Satu... Ia Adalah Sekarang - Stove
  • :. Contemplation.:

    Pride is not the best because we never fell. But as we come back every time we fall.
%d bloggers like this: