Just Typo


Mungkin kah ini kesalahan.. Ala adew aku kesah ke.. Apa yang penting aku bahagia dengan famili dan kawan-kawan aku.. Kalau nak fikir balik mungkin ini salah langkah.. Langkah yang aku cari sendiri, so tanggung sendiri la,tak ada sapa pun pimpin aku. Hahaha🙂 ketawa jahat.. Sejak kebelakangan (jarang guna ayat ni) ni bayak betul benda berlaku kat aku, samada segaja atau tidak sengaja.. Yang aku hangin kan yang tak sengaja ni la.. Hish kenapa la boleh jadi macam ni kan.. Fening Fening (FF)…..

Ada la hamba Allah ni, yang mungkin hobi die “serang sahaja sapa suka”.. Boleh nak serang menyerang cuma yang tak lengkap senjata jew, maklum la Malaysia ni tak suka perang-perang ni.. termasuk la aku, tapi hamba Allah ni mungkin baru balik berperang kot sebab tuh la suke suki nak serang2 orang.. FF .. Die cakap aku ni perampas….Perampas?? Aku yang baik hati suci lagi murni dikatakan perampas…OMG (Kuat2 sikit jerit)… Apa pun kalau die nak psycho pun sesorang la tak payah la nak heret aku sekali kan.. KAaNnn~

For the losers tak payah la nak serang2 orang tanpa usul periksa ok. Sah2 la aku cakap ngan ko the loser n the psycho aku hanya kawan jew dengan die. Kalau ko tuh bagus kenapa takut die cari lain, kalau ko tahu die tuh sapa kenapa ko takut die cari lain.. Jawap2! Sedey la kalau macam tuh kan.. Advice 4 U la kan.. Jaga elok2 ok… Bukan aku yang mencari. Wakakakaka

 

(PS : Soklan2 cepucemas tuh tak dapat dijawap. Kenapa?? Haaa itu yang kite tak tahu….

Jarang ada orang serang aku sebab ni, soo agak heart attack gak la masa tuh…)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • :.Mutiara Kata.:

    Masa Lampau, Masa Sekarang Dan Masa Depan. Sebenarnya Adalah Satu... Ia Adalah Sekarang - Stove
  • :. Contemplation.:

    Pride is not the best because we never fell. But as we come back every time we fall.
%d bloggers like this: