KFC 500th Restaurant Celebration


Sale Information

Company : KFC
Sale16-Jan-2011 To 30-Jan-2011

Summary

Free 24K golf-inscribed Celebration Mug with Celebration Combo A (RM7.50)

I get it! ahaks~

Pada mulanya serius Pangeranz tak tahu menahu mengenai perkara ini, tengah kusyuk buat kerja (propa jew ni), tetiba rakan sekerja yang duduk depan meja tegur, “Hey, tgh ni apa yang i ada? ahaks~ u ada? u tak ada? MUG LIMITED EDITION tau, ada 24K gold lagi. U mampu?”, apa lagi dengan tak senang duduknya terus kemejanya sambil belek2 mug tersebut (rasa cam nak campak dari tingkat 17). Sambung lagi cakap “Hey ini harini aja tau, sampai pukul lapan, klu u nak g la beli sekarang… tapi sure mesti dah abes”, Pangeranz dengan selamber dek aja buat2 ala tak heran sangat.

Balik kerja Pangeranz terus ke KFC Bukit Kemuning, masuk2 tanya kat kaunter “Mug tuh ada lagi”, dan ada 4 staff kat kaunter tersebut, semua menjawap serentak “Ada”,sambil senyum2 kambing lagi. Dalam hanya seminit semua hidangan depan mata, wah!, nak pujian kew KFC ni. Ok ok, Pangeranz dengan baik hatinya bagi 6bintang. Terbaik la. Thanks2

Akhirnya Pangeranz dapat jugak Mug Limited Edition ni, memang best sebab cantik. So Pangeranz  rasa geram jugak sebab kene tipu tadi, sebab promotion ni sampai 30Jan ini, sooo anda2 semua cepat2 la dapatkannya.

Credit to : Dulu, Kini Dan Seterusnya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • :.Mutiara Kata.:

    Masa Lampau, Masa Sekarang Dan Masa Depan. Sebenarnya Adalah Satu... Ia Adalah Sekarang - Stove
  • :. Contemplation.:

    Pride is not the best because we never fell. But as we come back every time we fall.
%d bloggers like this: