Holiday to Langkawi Malaysia !


Ok dari mana nak cerita dulu yer. Ala kalau korang semua tengok tajuk pun dah tahu kan, Pangeranz akan ke Langkawi untuk bulan Februari ini. Dimana travel ni Pangeranz keseorangan, sebab semua kawan-kawan sibuk ada yang bekerja and ada yang belajar, so Pangeranz ambil keputusan untuk travel sesorang. (cabar diri katenyer)

Air Asia GO

Pangeranz ambil penerbangan dari Air Asia (tetap dihati), dan disebabkan Pangeranz pergi keseorangan, jadi Pangeranz ambil keputusan untuk ambil package full-board dari AirAsiaGo.com. Dimana kesemua penerbangan, hotel dan perjalanan semua diuruskan oleh Air Asia.  Pangeranz akan ke sana untuk 5H4M. Hanya ada satu hari sahaja kire perjalanan independent. Kemana nak pergi untuk satu hari tu tunggu aja la.

Pangeranz akan bertolak dari sini jam 7 malam pada 11Feb, dan akan tiba dia Langkawi jam 8 malam. Sampai sahaja terus cek-in hotel di Azio Hotel and Residenced Langkawi di Jalan Pandak Mayang7, Kuah Town, walaupun dah lambat masa ni, owh, rugi rugi. Sampai aja Pangeranz rancang hanya berehat dalam hotel la.

Trip Summary

Itinerary keesokannya Pangeranz mengikut rancangan Air Asia ke Langkawi Island Discovery. macam mana kite tengok aja la nanti ok, dan hari ketiga Pangeranz lagi sekali ikut rancangan Air Asia ke Langkawi Island Tour, dan hari keempat pengeranz rancang akan ke sekitar hotel sahaja, contoh Dataran Lang serta nak beli buah tangan untuk orang KL, apa die?, coklat la. Seterusnya hari kelima pagi-pagi lagi Pangeranz dah balik, sebab nak rush kan kerja yang ada dirumah pada hari tersebut.

Ok la, semuanya ini Pangeranz akan ceritakan lebih lanjut apa yang Pangeranz dah buat kat sana nanti.

Oklah, Pangeranz kembali nak buat kerja… Daaaa

Ps : Mengular dari kerja untuk updated blog. Huh~ Sorry Boss. Ngeeee🙂

Ps : Sesiapa yang ada kat Langkawi tuh boleh la kite jumpa! ngeee🙂 Just tweet me @UmarChong

Post selepas ini (Klik Sini)

Comments
3 Responses to “Holiday to Langkawi Malaysia !”
  1. ebad fzka says:

    wahhh kemain!!!bukan nk war2 kan..ko memang saje nk pergi sorg2 kan!! choyy

  2. huhuhu…bukan itu maksud aku la….tolong ngerti ya…wakakakakaka

Trackbacks
Check out what others are saying...


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • :.Mutiara Kata.:

    Masa Lampau, Masa Sekarang Dan Masa Depan. Sebenarnya Adalah Satu... Ia Adalah Sekarang - Stove
  • :. Contemplation.:

    Pride is not the best because we never fell. But as we come back every time we fall.
%d bloggers like this: