Percutian Langkawi (AirAsia GO)

alone

Sambungan dari post sebelum ini. (Klik Sini)

Kebelakangan ini banyak pula panggilan yang Pangeranz terima, semuanya berkenaan dengan percutian yang Pangeranz akn pergi nanti, dan semuanya sama ayatnyerr, “Hamboi ngko!, g Langkawi tak calling-calling kan..”

Orang dah cakap mcm ni, apa yang Pangeranz boleh balas?, huhuh hanya gelak sahaja la, tapi ada jugak seorang, dua yang Pangeranz balas “Ala,,,klu aku calling pun bukan korang leh bg keputusan on da dot kan?, so fikir-fikir kan”, dan ada juga yang nak jaga hati “Ok, ok, ko simpan duit dulu, bulan 6 lagi kite pergi Singapore..Universal Studio!, syiok tuh”, alamak terkantoi plak rancangan Pangeranz. Ngeeee🙂

Sebab sebelum ini Pangeranz dah bayak kali war-war kan kat Facebook yang Pangeranz nak holiday, tapi tak ada sapa repond, bile Pangeranz dah war-war kan tiket dah beli, berduyun pulak orang nak repond, huh~

Apa pun semua kawan-kawan, next time klu ada status nak g holiday tuh pandai-pandailah repond ok, jgn status dah beli tiket baru la sibuk nak respond. Ngeee🙂

PS : Sapa nak ikot g Universal Studio Singapore bulan 6 ni, geleng kepala… ngeee🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • :.Mutiara Kata.:

    Masa Lampau, Masa Sekarang Dan Masa Depan. Sebenarnya Adalah Satu... Ia Adalah Sekarang - Stove
  • :. Contemplation.:

    Pride is not the best because we never fell. But as we come back every time we fall.
%d bloggers like this: