Dimanakah Artisnya (Post : 19 APRIL 2010 – INIKAH ARTIS KITA?)

Gambar Hiasan

 

Gambar Hiasan

 

 

Ok semua masih ingat lagi post Pangeranz tahun lepas iaitu 19 APRIL 2010 – INIKAH ARTIS KITA?. Kalau tak ingat boleh klik kat link tuh yer. So skang ni tetiba Pangeranz terbaca post tersebut sebab ada satu part Pangeranz cakap :

Dan rasanya si Sani ni hanya berangan jadi Artis. Lama tak lama tak tahu la serah aja pada takdir. Kalau nak jadi artis kenalah tunjuk kebaikan depan Camera dik oi……

Dan sekarang Pangeranz tak dengar pula cerita artis ni. Dimanakah dia?. Tak tahu la nak cakap kan, so no komen.

Jadi kepada semua yang nak jadi artis tuh haruslah kena pandai bawa dir, dan jangan buat perangai yang mungkin akan menjengkelkan orang, tak elok tuh.

So kepada Sani, bangun la semula, semua komen yang diberikan bukan untuk menjatuhkan tetapi untuk memberi pelajaran, serta membuka mata, sebab laju dan suara anda bukannya tak market. So kepada Sani jangan mudah mengalah ok. You can do it, dan buktikan pada Pangeranz yang anda boleh berjaya. Ahaks~

Ok lah teringat part ni, so singgah updated sekejap. Ok Bye!

 

Sani Mentor

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • :.Mutiara Kata.:

    Masa Lampau, Masa Sekarang Dan Masa Depan. Sebenarnya Adalah Satu... Ia Adalah Sekarang - Stove
  • :. Contemplation.:

    Pride is not the best because we never fell. But as we come back every time we fall.
%d bloggers like this: