Lirik Lagu ST 12 – Jangan Pernah Berubah


Lirik Lagu ST 12 – Jangan Pernah Berubah Biarkan waktu teruslah berputar Mencintai kamu penuh rasa sabar Meski sakit hati ini kau tinggalkan Ku ikhlas ‘tuk bertahan Cintaku padamu begitu besar Namun kau tak pernah bisa merasakan Malah kini kau ucapkan selamat tinggal Membuat keresahan Reff:[*] Meninggalkanku tanpa perasaan Hingga ku jatuhkan airmata Kekecewaan ku sungguh … Continue reading

Survey. (Tag 8 Blogger)


1) What is the most important thing in your life? My life 2) What is the last thing that you bought with your own money? i-Phone 3) Where do you wish to get married? omg…am still young, think about it later, or maybe Makkah 4) How old do you think you will be permanently owned … Continue reading

Protected: Kehadiran Mu…


There is no excerpt because this is a protected post.

Percutian Langkawi (AirAsia GO)


Sambungan dari post sebelum ini. (Klik Sini) Kebelakangan ini banyak pula panggilan yang Pangeranz terima, semuanya berkenaan dengan percutian yang Pangeranz akn pergi nanti, dan semuanya sama ayatnyerr, “Hamboi ngko!, g Langkawi tak calling-calling kan..” Orang dah cakap mcm ni, apa yang Pangeranz boleh balas?, huhuh hanya gelak sahaja la, tapi ada jugak seorang, dua … Continue reading

Holiday to Langkawi Malaysia !


Ok dari mana nak cerita dulu yer. Ala kalau korang semua tengok tajuk pun dah tahu kan, Pangeranz akan ke Langkawi untuk bulan Februari ini. Dimana travel ni Pangeranz keseorangan, sebab semua kawan-kawan sibuk ada yang bekerja and ada yang belajar, so Pangeranz ambil keputusan untuk travel sesorang. (cabar diri katenyer) Pangeranz ambil penerbangan dari … Continue reading

Kini Selesai…


Terlalu banyak percubaan, Terlalu banyak masa, Terlalu bayak cerita, Terlalu banyak derita, Terlalu banyak pencarian, Terlalu banyak perjumpaan,   Terima kasih kerana tidak melepaskan setelah aku katakan lepaskan diriku, tetapi itu bukan jalan terbaik sebab ianya lebih menyakitkan. Tolong bagi tahu saya macam mana untuk hentikan perasaan ini. Saya tak cari semua ini. Apa dia?, … Continue reading

E.Y.E – Satu Nama Tetap Di Hati (Cerita Duka)


      Hari ini Jumaat, saat ini 5:55pm air mata aku deras jatuh dangan satu lagu. Lagu ni dari insan yang aku sayang sangat-sangat, sehingga aku bersumpah dalam diri aku rela tunggu die berapa lama pun, walaupun 1000 tahun lagi. Tapi aku rasa sangat-sangat tak patut lagu ini ditujukan pada aku, kerana aku rasa aku … Continue reading

Bermulanya Hari


Ak tak pasti dgn kehidupan ak yg sbnar. Apa naseb ak untuk hidup di dunia kegelapan ni, ingin sesekali ak rasa mcm nk keluar dari dunia ni, tapi ak pasti aku sendiri tak mampu, dan kini ianya berulang, diriku bagai lemah. Begitu senang dihentam dan sakit, bak kata pepatah dah jatuh ditimpa tangga, ak sedar … Continue reading

Cerita Yang Tiada Penghujung


Biar ak sendiri berdiri.. Merenung pergerakan laju, masa berlalu, kisah berlalu.. Ak x kesah sgt semua ni.. Tapi ak yang pentingkan harga diri, yang ak rasa jauh pergi, tak ada dah dlm diri ni.. Kat mana lagi nk cari hanya Dia, ya! Ak yakin hanya Dia yang dapat membantu ak untuk tempuh kehidupan dunia yang … Continue reading

Just Typo


Mungkin kah ini kesalahan.. Ala adew aku kesah ke.. Apa yang penting aku bahagia dengan famili dan kawan-kawan aku.. Kalau nak fikir balik mungkin ini salah langkah.. Langkah yang aku cari sendiri, so tanggung sendiri la,tak ada sapa pun pimpin aku. Hahaha 🙂 ketawa jahat.. Sejak kebelakangan (jarang guna ayat ni) ni bayak betul benda … Continue reading

Alhamdullilah


Alhamdulillah, finally Pangeranz dream to have their own domain finally reached, with a determination to continue blogging and your support can not forget Pangeranz. If the scanned again Pangeranz start berblogging on 11/03/2008 with just one favorite song that Pangeranz Get Here by Oleta Adam, and the first post Pangeranz start sharing with all Internet browsers … Continue reading

  • :.Mutiara Kata.:

    Masa Lampau, Masa Sekarang Dan Masa Depan. Sebenarnya Adalah Satu... Ia Adalah Sekarang - Stove
  • :. Contemplation.:

    Pride is not the best because we never fell. But as we come back every time we fall.