UNIFI PACKAGE COMPARISON


 PACKAGE COMPARISON Interested? Just fax your details @ 0379603502  (Attn : SME Sales) Or call our contact centre 1300881222 (Attn : Umar SME Sales) Or filled the form and i will contact back. 🙂 Advertisements

Top 10 Moving On Tips (Try to be alone)


Top 10 Moving On Tips (Try to be alone) Channel all of your energy into positive activities that make you feel good about your self Listen to happy music. Turn off the Sade and Cold-play. Find something you can dance to. If you really want to work on how to get over a breakup, give yourself enough time … Continue reading

Protected: Kehadiran Mu…


There is no excerpt because this is a protected post.

Percutian Langkawi (AirAsia GO)


Sambungan dari post sebelum ini. (Klik Sini) Kebelakangan ini banyak pula panggilan yang Pangeranz terima, semuanya berkenaan dengan percutian yang Pangeranz akn pergi nanti, dan semuanya sama ayatnyerr, “Hamboi ngko!, g Langkawi tak calling-calling kan..” Orang dah cakap mcm ni, apa yang Pangeranz boleh balas?, huhuh hanya gelak sahaja la, tapi ada jugak seorang, dua … Continue reading

Holiday to Langkawi Malaysia !


Ok dari mana nak cerita dulu yer. Ala kalau korang semua tengok tajuk pun dah tahu kan, Pangeranz akan ke Langkawi untuk bulan Februari ini. Dimana travel ni Pangeranz keseorangan, sebab semua kawan-kawan sibuk ada yang bekerja and ada yang belajar, so Pangeranz ambil keputusan untuk travel sesorang. (cabar diri katenyer) Pangeranz ambil penerbangan dari … Continue reading

KFC 500th Restaurant Celebration


Sale Information Company : KFC Sale : 16-Jan-2011 To 30-Jan-2011 Summary Free 24K golf-inscribed Celebration Mug with Celebration Combo A (RM7.50) I get it! ahaks~ Pada mulanya serius Pangeranz tak tahu menahu mengenai perkara ini, tengah kusyuk buat kerja (propa jew ni), tetiba rakan sekerja yang duduk depan meja tegur, “Hey, tgh ni apa yang i ada? … Continue reading

Adat Manusia


Dah jadi lumrah manusia mengumpat, memburukan, sabotaj, fitnah, mulut longkang, perosak. Tapi perkara ini boleh dibendung jika tiada org yang peduli. Amat sedey ok dgn manusia mcm ni. Memang betul kekadang kita manusia takpasti kita dipihak benar atau tidak. Tapi jika kita hanya berdiam diri akhirnya rahsia akan terbongkar oleh manusia2 sedey ini. Apa dalam … Continue reading

Protected: Hanya Untukmu


There is no excerpt because this is a protected post.

Kini Selesai…


Terlalu banyak percubaan, Terlalu banyak masa, Terlalu bayak cerita, Terlalu banyak derita, Terlalu banyak pencarian, Terlalu banyak perjumpaan,   Terima kasih kerana tidak melepaskan setelah aku katakan lepaskan diriku, tetapi itu bukan jalan terbaik sebab ianya lebih menyakitkan. Tolong bagi tahu saya macam mana untuk hentikan perasaan ini. Saya tak cari semua ini. Apa dia?, … Continue reading

Protected: Disebalik Lagu E.Y.E – SATU NAMA TETAP DI HATI


There is no excerpt because this is a protected post.

E.Y.E – Satu Nama Tetap Di Hati (Cerita Duka)


      Hari ini Jumaat, saat ini 5:55pm air mata aku deras jatuh dangan satu lagu. Lagu ni dari insan yang aku sayang sangat-sangat, sehingga aku bersumpah dalam diri aku rela tunggu die berapa lama pun, walaupun 1000 tahun lagi. Tapi aku rasa sangat-sangat tak patut lagu ini ditujukan pada aku, kerana aku rasa aku … Continue reading

  • :.Mutiara Kata.:

    Masa Lampau, Masa Sekarang Dan Masa Depan. Sebenarnya Adalah Satu... Ia Adalah Sekarang - Stove
  • :. Contemplation.:

    Pride is not the best because we never fell. But as we come back every time we fall.