Perkhidmatan Tempahan Online Jus Mate 5 (Penghantaran PERCUMA) ONLINE BOOKING SERVICE JUS MATE 5 (FREE DELIVERY)


Jus Mate 5

1 Kotak = 20 Sachet
| Ramuan | | Cara Penyediaan | | Testimoni | | Pesanan Online |

JUS DIET MATE 5 merupakan satu revolusi baru dalam produk diet di mana formula yang di temui begitu efektif di dalam mengatasi masalah kegemukan.Di formulasikan oleh Dr. Che Rozmey Che Din, Pakar Perunding Perbidanan dan Sakit Puan, MD(USM), M.MED(O&G)(USM) . Beliau telah melakukan penyelidikan dan kajian yang terperinci sejak dari Jun 2003 bagi mencari satu formula unik yang serba lengkap bagi program pengurusan berat badan. Herba-herba segar dari Eropah diadun khas istimewa dengan pati buah-buahan menggunakan kaedah ‘biotech’ terkini berteknologi nano amat berkesan dalam membantu mengurangkan selera makan, menjadikan anda rasa kenyang dan bertenaga untuk menjalani aktiviti harian. Adunan ini merupakan satu formula yang begitu istimewa di mana semua ramuan-ramuannya yang terpilih diadun dan bertindak balas dengan harmoni.

Untuk Tempahan Online dan Kos Penghantaran Secara PERCUMA! Klik Sini

| Ingredient| | Getting Preparation | | Testimonials| | Online Orders|

For Online Reservations and Fees FREE Shipping! Click Here

Jus Diet Mate 5 is a revolutionary new diet products which meet the formula so effective in overcoming the problems formulated by Dr. kegemukan.Di. Rozmey Che Che Din, Consultant Obstetrics and Gynaecology, MD (USM), M. Med (O & G) (USM). He has done extensive research and study since June 2003 to find a unique formula for comprehensive weight management program. Fresh herbs from Europe combined with special special fruit extract method ‘biotech’ latest nano-technology is very effective in helping to reduce appetite, making you feel full and energized to do everyday activities. This mixture is a very special formula in which all the ingredients-selected ingredients blended and reacted with the harmony.

Comments
7 Responses to “Perkhidmatan Tempahan Online Jus Mate 5 (Penghantaran PERCUMA) ONLINE BOOKING SERVICE JUS MATE 5 (FREE DELIVERY)”
  1. prolover says:

    sebelum 2 saye nak bertanya, Pengeranz x nak jd duta die ker….
    ye la, pengeranz kan comel (kehkeh) mesti Dr Rozmey nak punye. lepas dapat jd Duta , jangan lupe beli hadiah sikat kt dr Rozmey. sian die x jumpe sikat dari dulu. beli yang mahal2…

  2. Arifah says:

    sesuai tak bagi ibu-ibu yg menyusu. takut effect kepada baby…

  3. puan arifah – tidak digalakan la, tetapi sekiranya selepas menyusukan bayi puan boleh mengambilnya…bermakna sekiranya puan sudah tidak meyusukan lagi tiada masalah.

  4. iebad fzka says:

    ko mkan ker benda alah nie??aku pon bercadang2 nk beli jgk..haha

  5. sue says:

    saya nak beli, tapi boleh tak dapat list pengedar di bangsar yg boleh deliver kat bangsar? i dah call a few but they ask me to try direct.

  6. kite semua untuk JM5 akan hantar melalui pos, sebab semua agen akan hantar order ke HPM, dan HPM akan uruskan semua.

  7. nieysha says:

    macam mana nk beli hah??? bingung lh…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • :.Mutiara Kata.:

    Masa Lampau, Masa Sekarang Dan Masa Depan. Sebenarnya Adalah Satu... Ia Adalah Sekarang - Stove
  • :. Contemplation.:

    Pride is not the best because we never fell. But as we come back every time we fall.
%d bloggers like this: