KEMPEN WAJAH WAJAH SIMPLYSITI


Advertisements

Lirik Lagu ST 12 – Jangan Pernah Berubah


Lirik Lagu ST 12 – Jangan Pernah Berubah Biarkan waktu teruslah berputar Mencintai kamu penuh rasa sabar Meski sakit hati ini kau tinggalkan Ku ikhlas ‘tuk bertahan Cintaku padamu begitu besar Namun kau tak pernah bisa merasakan Malah kini kau ucapkan selamat tinggal Membuat keresahan Reff:[*] Meninggalkanku tanpa perasaan Hingga ku jatuhkan airmata Kekecewaan ku sungguh … Continue reading

Survey. (Tag 8 Blogger)


1) What is the most important thing in your life? My life 2) What is the last thing that you bought with your own money? i-Phone 3) Where do you wish to get married? omg…am still young, think about it later, or maybe Makkah 4) How old do you think you will be permanently owned … Continue reading

Bila Lelaki Menangis


Bila Lelaki Menangis Amaran! Entri ini agak emosi. Jika tidak mahu teremosi sama, jangan baca! Menangis selalu dikaitkan dengan wanita. Wanita lebih mudah melepaskan emosi duka mereka dengan tangisan. Menangis juga adalah senjata bagi wanita. Tetapi bagaimana dengan lelaki? Lelaki sukar untuk menangis kerana ego! Yakah? Dari pengalaman aku, lelaki akan menangis apabila, 1. Ditimpa … Continue reading

Dimanakah Artisnya (Post : 19 APRIL 2010 – INIKAH ARTIS KITA?)


      Ok semua masih ingat lagi post Pangeranz tahun lepas iaitu 19 APRIL 2010 – INIKAH ARTIS KITA?. Kalau tak ingat boleh klik kat link tuh yer. So skang ni tetiba Pangeranz terbaca post tersebut sebab ada satu part Pangeranz cakap : Dan rasanya si Sani ni hanya berangan jadi Artis. Lama tak lama … Continue reading

Biarlah Sepadan


Ok, hari ini Pangeranz nak cerita sikit apa yang telah terjadi sejak dua menjak ni. Pada mulanya semuanya jadi tenang bile dah pindah kat tempat baru ni. Tetapi ada pula yang tak puas hati dengan group kami. Ok la, biasa la kan manusia mana ada yang sempurna untuk menyukai semua orang disekeliling. Tapi walaubagaimana pun … Continue reading

UNIFI PACKAGE COMPARISON


 PACKAGE COMPARISON Interested? Just fax your details @ 0379603502  (Attn : SME Sales) Or call our contact centre 1300881222 (Attn : Umar SME Sales) Or filled the form and i will contact back. 🙂

Top 10 Moving On Tips (Try to be alone)


Top 10 Moving On Tips (Try to be alone) Channel all of your energy into positive activities that make you feel good about your self Listen to happy music. Turn off the Sade and Cold-play. Find something you can dance to. If you really want to work on how to get over a breakup, give yourself enough time … Continue reading

Protected: Kehadiran Mu…


There is no excerpt because this is a protected post.

Percutian Langkawi (AirAsia GO)


Sambungan dari post sebelum ini. (Klik Sini) Kebelakangan ini banyak pula panggilan yang Pangeranz terima, semuanya berkenaan dengan percutian yang Pangeranz akn pergi nanti, dan semuanya sama ayatnyerr, “Hamboi ngko!, g Langkawi tak calling-calling kan..” Orang dah cakap mcm ni, apa yang Pangeranz boleh balas?, huhuh hanya gelak sahaja la, tapi ada jugak seorang, dua … Continue reading

Holiday to Langkawi Malaysia !


Ok dari mana nak cerita dulu yer. Ala kalau korang semua tengok tajuk pun dah tahu kan, Pangeranz akan ke Langkawi untuk bulan Februari ini. Dimana travel ni Pangeranz keseorangan, sebab semua kawan-kawan sibuk ada yang bekerja and ada yang belajar, so Pangeranz ambil keputusan untuk travel sesorang. (cabar diri katenyer) Pangeranz ambil penerbangan dari … Continue reading

  • :.Mutiara Kata.:

    Masa Lampau, Masa Sekarang Dan Masa Depan. Sebenarnya Adalah Satu... Ia Adalah Sekarang - Stove
  • :. Contemplation.:

    Pride is not the best because we never fell. But as we come back every time we fall.